Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lovaglás képes leírás - Férfi.tlap.hu
részletek »

Lovaglás - Férfi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ferfi.tlap.hu » Lovaglás
Keresés
Találatok száma - 12 db
Bátor Lovasiskola

Bátor Lovasiskola

Lovasiskola bármilyen korosztály részére. Minden gyerek álma, hogy egyszer részt vegyen egy túralovagláson egy gyönyörű tájon, egy mezőn, vagy bármilyen helyen. Ha szeretné Ön is egy kellemes, mégis sportos kikapcsolódást a hétvégére, akkor jöjjön el egy túralovaglásra, vagy vegyen részt előtte lovas oktatásunkon, ha még új dolog Ön számára a lovaglás!

Bélápapuszta lovasközpont és fogadó

Bélápapuszta lovasközpont és fogadó

Lovaglás edzővel, terepen, bértartási lehetőség, falusi vendéglátás, szállás és étterem. Fő célkitűzésünk, hogy ló-, lovaglás-, lovassport és természetszerető emberek számára igényes és családias kikapcsolódási lehetőséget biztosítsunk.

Berek lovarda

Berek lovarda

Miért pont minket válassz? - A táborban résztvevő tanárok, segítők több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek lovastáboroztatás területén! - Lovaink nyugodtak, türelmesek. - Ebben a táborban valóban rengeteget tanulsz a lovakról, lovaglásról. (Ezt meg is mutathatod barátaidnak, ismerőseidnek a pénteki bemutatón.) - Egyénileg figyelünk mindenkire, így kérdéseiddel, esetlegesen felmerülő problémáiddal mindig van kihez fordulnod. - Emlékezünk arra, milyen nehéz a kezdet és szeretettel lendítünk túl a nehézségeken.

Férfi magazin hírek
Tanfolyamon is tanulhatják az udvarlást a kínai férfiak
Tanfolyamon is tanulhatják az udvarlást... Szerencsi Ágnes, az MTI tudósítója jelenti: Mintegy 190 ezer forintnyi összegért háromnapos elméleti és gyakorlati képzést magában foglaló udvarlói tanfolyamot kínál egy vállalkozó félénk és tapasztalatlan férfiaknak - adta hírül a sina.com hírportál. A nők meghódításának módjait a 43 éves Zsuan Csi egyedülálló kezdeményezésének köszönhetően...
A férfiak 43 éves korukra nőnek fel, a nők 11 évvel előbb
A férfiak 43 éves korukra nőnek fel, a... A férfiak 43 éves korukra érnek felnőtté, 11 évvel később, mint a nők egy brit...
A férfiak csak feleannyira tudnak a nők szeméből olvasni, mint a férfiakéból
A férfiak csak feleannyira tudnak a nők... A férfiak csak feleannyira képesek a nők tekintetéből érzelmeket kiolvasni, mint...
Berri Lovarda

Berri Lovarda

A kikapcsolódásra és sportolásra vágyóknak ideális terület ez a több hektáron elnyúló komplexum. A lovak szerelmeseit a lovaglás, a horgászatot kedvelőket pedig egy rendezett horgász-tó várja. A hosszú napon megszomjazva vagy megéhezve betérhetünk a szabadidő központ büféjébe, ahol hideg üdítők és meleg ételek várnak. Az aktív és passzív pihenésre ideális hely akár egyedül, akár családi körben szeretné eltölteni idejét. A terület könnyendén megközelíthető gépkocsival a 0-ás körgyűrűről vagy tömegközlekedési eszközzel (198-as busz)is. A barátságos hangulatban eltöltött kellemes órák útán feltöltődve térhetünk vissza hétköznapjainkba. Különböző szervezett programmok színesítik a palettát. A Berri napok, az Off Road fesztivál, a rendszeres horgászversenyek, a szervezett nyári lovastáborok, mind-mind több száz látogatót gazdagított már kellemes szép emlékkel. Ha úgy érzi, érzed, hogy van kedved kipróbálni akár a lovaglást, akár a horgászat élményét ne várj tovább! Gyere ki a szabadba, ahol szakképzett oktatók segítenek az első lépésektől a versenyekre való felkészülésig mindenben!

Equest Sport Lovarda

Equest Sport Lovarda

Szeretettel várja az Equest Sport Lovarda szolgáltatásaival a kezdő és haladó lovasokat, de azokat is, akik még csak ismerkedni szeretnének a lovakkal. Lóbarát tartási körülmények, barátságos környezet Domaszéken, Szeged mellett! Lovasoktatás, lovaglás, díjugratás szakképzett oktatók segítségével, jól idomított, szelíd lovak 'közreműködésével'.

Halapi Lovarda

Halapi Lovarda

A festői szépségû Szentendrei-szigeten, a Duna-Ipoly Nemzeti Park szomszédságában épült 1993-ban, az egykori kiváló újpesti volt labdarúgó Halápi István által megálmodott lovarda, amelynek akkoriban lópihenő és tréningtelep volt a fő profilja. Lovardánk 1997-ben arculatváltáson ment át és kialakult mostani arca. Főbb profiljaink közé bekerültek az indiántáborok, lovastáborok szervezése és lebonyolítása gyerekek részére, továbbá a lovagoltatás, amelyben szakképzett lovasoktatók segítenek kedves vendégeinknek. Vállaljuk továbbá szabadtéri családi és csoportos rendezvények lebonyolítását, amelynek elengedhetetlen kelléke a hangulatos bográcsozás és lovasbemutatók megtekintése is...

Lovaglás, lovas üdülés

Lovaglás, lovas üdülés

A vendégházban üdülőknek érdekes programokat kínálunk: nálunk tudnak lovagolni és télen lovashintóval körbekocsikázhatják a gyönyörű tájat. Lovaglás haladóknak: Haladó lovasok profi kísérővel vágtathatnak végig a Medves fennsíkon vagy a közeli erdőben. A mesebeli környék, a tiszta levegő és az izgalmas, kalandos vándorutak tökéletes környezetet biztosítanak a lovas üdüléshez. Lovaglás, lovasoktatás kezdőknek, lovasiskola gyerekeknek: A kicsikről sem feledkeztünk meg. Kezdő lovasok és gyerekek is megismerkedhetnek ezzel a csodálatos, természetbarát sporttal. A lovasiskolában szakképzett munkatársak foglakoznak a gyerekekkel és vezetik be őket a lovaglás alapjaiba...

Lovarda kalauz

Lovarda kalauz

Az oldal napról napra újdonságokkal bővül, nézz vissza hozzánk minél többször, hogy még több lovas érdekességgel, feltöltött cikkel és lovardával találkozhass. Ismersz egy lovardát, de még nem találod a listánkban, vagy lovardatulajdonos vagy de nem látod még a lovardád nevét? Lépj be a kapcsolat menübe, pár szóval ismertesd a lovardát, és mi felvesszük a kapcsolatot veled a megadott e-mail címeden.

Lovasok

Lovasok

Amilo Istálló: A Gödöllői Dombság legszebb részén, közel Budapesthez, Isaszegen várjuk kedves vendégeinket, akár bértartásról, akár lovasoktatásról legyen szó. A pályán kívül csodálatos terep várja a lovasokat, mindemellett számos egyéb szolgáltatás szolgálja a felhőtlen nyugalmat, kikapcsolódást. (asztalitenisz, csocsó, konditerem, a közelben 7 db horgásztó egymás mellett). Árgyélus Lovasudvar: Testet-lelket felüdítő környezet, könnyű megközelíthetőség, messzemenően ló- és emberbarát hangulat, egyedi igényeket figyelembe vevő hozzáállás - ez az Árgyélus Lovasudvar. Aki erőszakmentes, mégis precíz lovas módszereket szeretne elsajátítani, látogasson el hozzánk, örömmel látjuk! Bellandor Lovasközpont: A Bellandor lovasközpontban, amely a Zsámbéki-medence szívében, Pátyon, Budapest kapuja előtt fekszik megtalálható az ősrégi magyar hármashangzat: ember, ló és természet egysége. A sportlétesítmény tulajdonságai és funkciója elsősorban díjlovaglási célokat szolgál, ezt mindenekelőtt a központi helyen fekvő díjlovagló négyszög hangsúlyozza. Természetesen a létesítmény díjugratók és minden lóbarát rendelkezésére áll...

Hirdetés
Lovastábor

Lovastábor

Lovarda, lovastábor a Dunakanyar legszebb részén, a Szentendrei-szigeten, Budapesthez közel, mégis csendes, gyönyörű környezetben várja kedves vendégeit, futószáras, osztály-illetve tereplovaglással, lovastúrákkal és lovastáborokkal, valamint színes kiegészítő programokkal. Amit nyújtunk: Lovarda, Ló, lovak tartása, bértartása, lovagoltatás, állatsimogató, erdei táborok, lovaglás, lovas oktatás, lovas kirándulás, vadász-lovaglás ÉS nyereg takaró tisztítás.

Szent György Lovasclub

Szent György Lovasclub

A Szent György Lovasclub 1991-ben alakult. A kezdeti három férőhelyes istállóból mára egy 80 férőhelyes, 5,2 hektáron elterülő lovarda lett, 40 fő befogadására alkalmas büfével és panzióval. Rossz idő esetén a fedeles lovardában van kitűnő lehetőség a lovaglásra. A lovarda területén 10 külön karám van, így minden igényt kielégítő a különböző lovak nappali elhelyezése. A Szent György Lovasclub tulajdonában jelenleg 30 ló van, ebből 3 díjugrató versenyló. A többi lovat a magas szintű lovasoktatás céljára tartjuk. Kezdő lovasoknak futószáras és osztálylovaglás oktatást tartunk, a haladók önállóan vagy vezetővel fedezhetik fel a környék megunhatatlan tereplovaglási lehetőségeit. A kiváló körülményeknek, a gyönyörű tájnak és a jó terepnek köszönhetően számos magánlovas tartja nálunk lovát bértartásban.

Western lovaglás

Western lovaglás

A buckarook története: A korabeli nyugat szinte hihetetlenül békés volt, s nem olyan vad, mint amilyennek utókor elképzeli. Még kevésbé hasonlított ahhoz a 'romantikus vadnyugat'-hoz, amilyennek az ott élők szerették volna látni és láttatni.Az építés jellemezte inkább, mint a rombolás. Minden olyan napra, amikor fegyveres konfliktus robbant ki a réz bőrűek és a fehérek között, minden golyóváltásra vagy rablásra, minden - az ember vagy a természet által előidézett - katasztrófára több tucat, sőt több száz olyan nap és hét esett, amikor nem történt semmi különös. A határvidéken élők számára az élet nehézséget és küszködést jelentett, a magány és az egyhangúság jellemezte napjaikat, nem pedig a hőn áhított izgalom. A köztudatban élő kép és a valóság közti különbséget legjobban a Nyugat szimbólumaként ismert cowboyok élete testesíti meg.

Tuti menü