Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Férfi frizura képes leírás - Férfi.tlap.hu
részletek »

Férfi frizura - Férfi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ferfi.tlap.hu » Férfi frizura
Keresés
Találatok száma - 7 db
Divatos férfi hajak

Divatos férfi hajak

Mit tegyünk, hogy trendi frizura fedje fejünk? Ismerjük a haj divat jelenlegi vonalát? Komoly poénok vannak manapság a fejekben, inkább a fejünkön lenne egy vicces frizura, azzal többre megyünk. Gyerünk! Az új férfi frizurákkal most nagyobb meglepetést okozhatunk mint a hölgyek. Londonban nagyon pörögnek a férfi fodrászok, igaz ott a divat is előrébb jár, és nem kell egy tanácsért a szomszédba menni. Az alábbi videók haj képein túl számtalan új forma van, amit a TV-ből és magazinokból leshetünk el. A színek szerintem kevéssé érdekesek, a festést hagyjuk a bolondos ünnepnapokra, ill. adjunk minőségi festéket a hölgyeknek akár ajándékba is (persze miután cselesen megtudtuk a vágyukat)!

Életre szóló megoldás a kopaszodásra

Életre szóló megoldás a kopaszodásra

A Doctor Hair Clinic segít álmai megvalósításában! Önnek is lehet újra dús haja, mint régebbi fényképein. Látogasson el a Doctor Hair Clinic weboldalára, tekintse meg akciós ajánlatainkat és felejtse el végleg a világító kopasz fej által okozott kellemetlenségeket! Weboldalunkon számos hasznos tudnivalót is olvashat a hajbeültetési eljárás lehetőségeiről, illetve a konzultáció és a műtét menetével kapcsolatban, ezen kívül részletesen ismertetjük a FUE hajbeültetési módszert is. Klinikánk akciós csomagjai mellett időnként 2-3 műtét erejéig villám akciót is biztosít. Amennyiben ráér várni és érdekli a legkedvezőbb ár, akkor iratkozzon fel értesítési listánkra!

Férfi fodrászat

Férfi fodrászat

Szeretettel várjuk Kedves régi és új vendégeinket, családias hangulatú üzletünkben. Szalonunkban versenyfodrászok dolgoznak, ami garancia a fiatalos és modern frizurákhoz, ugyanakkor igény szerint klasszikus hajformákat is készítünk.

Férfi magazin hírek
Tanfolyamon is tanulhatják az udvarlást a kínai férfiak
Tanfolyamon is tanulhatják az udvarlást... Szerencsi Ágnes, az MTI tudósítója jelenti: Mintegy 190 ezer forintnyi összegért háromnapos elméleti és gyakorlati képzést magában foglaló udvarlói tanfolyamot kínál egy vállalkozó félénk és tapasztalatlan férfiaknak - adta hírül a sina.com hírportál. A nők meghódításának módjait a 43 éves Zsuan Csi egyedülálló kezdeményezésének köszönhetően...
A férfiak 43 éves korukra nőnek fel, a nők 11 évvel előbb
A férfiak 43 éves korukra nőnek fel, a... A férfiak 43 éves korukra érnek felnőtté, 11 évvel később, mint a nők egy brit...
A férfiak csak feleannyira tudnak a nők szeméből olvasni, mint a férfiakéból
A férfiak csak feleannyira tudnak a nők... A férfiak csak feleannyira képesek a nők tekintetéből érzelmeket kiolvasni, mint...
Férfi fodrászat - Pharao Szalon

Férfi fodrászat - Pharao Szalon

A férfiaknak is szükségük van tanácsokra, a vonzóbb megjelenés érdekében. A tanácsadásnak ezért a férfi fodrászszalonban is magasabb igényt kell kielégítenie. Javaslatokat is várnak arra vonatkozóan, hogy miképp lehetne a frizura optikai megjelenését javítani. Egy frizurának nem csak az a célja, hogy kiegyenlítse az arcforma hiányosságait, hanem annak illenie is kell a vendéghez. Férfifodrászaink folyamatosan arra figyelnek, hogy minden szempontot figyelembe véve ezeket, és természetesen az egyéni igényeket is ki tudják elégíteni, az egyszerűtől az extrémig. Fodrászaink Paul Mitchell luxury hair care márka speciálisan férfiak számára kifejlesztett termékeit használják a maximális hajápolás érdekében.

Férfiak hajhullása

Férfiak hajhullása

Az erősebb nemnél a genetikai ok a leggyakrabban hajhullást kiváltó tényező. Olyan gyakori, hogy akár másodlagos nemi jellegnek is nevezhetjük. Az amerikai James B. Hamilton 1942-ben kutatásai eredményeit összefoglalva definiálta a genetikai típusú kopaszodásért felelős tényezőket: a férfi nemi hormonok termelődése, genetikai tényezők (öröklődés), valamint az életkor. Gyulladás, hegesedés a hajhullás ezen formájánál nem figyelhető meg kísérő tünetként. Hormonális okok: Az 1940-es években New Yorkban Hamilton anatómiai professzor elkezdte tanulmányozni a kasztrált férfiakat. Kísérleteinek alapja Hypokratesz 2 ezer évvel ezelőtti megfigyelése volt, miszerint az 'eunochokok nem kopaszodnak! Észrevette, hogy a fenti csoportba tartozó férfiak magas hangon beszélnek és a külső nemi jelleg jegyei nem fejlődtek ki teljesen náluk...

Fodrászat

Fodrászat

Fodrászok és fodrászatok gyűjteménye Budapesten és vidéken. Hajvágás, mesterfodrászok, hajhosszabbítás, hajátültetés, hajgyógyászat, hajdúsítás, hajápolás azaz egyszóval Minden. Ha egy új frizurát szeretne vagy csak divatosabbat általunk megtalálja a legjobb fodrászokat, szalonokat. Ezen kívül segítünk eligazodni a hajápolási termékek kiválasztásában, ahhoz, hogy otthon is megfelelően tudja ápolni haját, frizuráját. Célunk, hogy Ön gyorsan tudjon választani a legjobbak közül, hiszen mindenki megérdemli a jól ápoltságot és szépséget.

Őszülés ellen - Reparex

Őszülés ellen - Reparex

A Reparex őszülés gátló tonikot férfiak, hölgyek egyaránt használhatják, függetlenül koruktól, eredeti hajszínüktől, illetve az őszülés mértékétől. A Reparex egy olyan színtelen hajápoló oldat ősz hajra, amely egyszerűen és feltűnés nélkül, lépésenként, mindössze 2-6 hét alatt visszaadja a természetes, fiatalos hajszínt. Egy természetes enzim segítségével átveszi a hajgyökér körüli sejtek feladatát, kivonja a melaninból az oxigént, melynek eredményeképpen a pigment megbarnulását, megfeketedését okozza. A Reparexet kismamák is nyugodtan használhatják, ezen kívül baktériumölő hatása van, a hajkorpa ellen is kiválóan hat.

Tuti menü