Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Férfi Egészség képes leírás - Férfi.tlap.hu
részletek »

Férfi Egészség - Férfi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ferfi.tlap.hu » Férfi Egészség
Keresés
Találatok száma - 15 db
A prosztatarák veszélye

A prosztatarák veszélye

A prosztata, más néven a dülmirigy közvetlenül a férfiak húgyhólyagja alatt található, keresztül halad rajta a húgycső. A gesztenye nagyságú mirigy, amely a herékben termelődő spermához termel a spermiumok mozgását elősegítő, egyebek mellett cinket, citromsavat és enzimeket tartalmazó váladékot. A prosztata által termelt tejszerű folyadék a herékből az ondóvezetéken keresztül áramló hímivarsejtekkel keveredve biztosítja a spermiumok életképességét szavatoló környezetet.

Dr. Jánky György Hajbeültetés

Dr. Jánky György Hajbeültetés

A mini- és mikroszigetes saját hajbeültetést mi alkalmazunk elsők között Magyarországon. Egy kanadai plasztikai sebész, dr. Lefter Mantse több mint tizenöt éve foglalkozik hajbeültetéssel, és nemrégiben néhányan megtanulhattuk tőle ezt itthon is. A módszer lényege az, hogy a jelentkező egészséges hajas fejbőréből kimetszünk egy 4 vagy 8 milliméter széles 5-10 cm hosszú hajas csíkot, legtöbbször a tarkótájról. Ezt kb. 1-1,5 milliméter átmérőjű szigetekre aprítunk föl nagyító alatt. Ezt különböző sűrűséggel, ahogyan a valódi haj is nő, beültetjük a kopasz felületre.

Férfi gyógyászat

Férfi gyógyászat

A férfigyógyászat olyan ága az orvostudománynak, amely kifejezetten a férfiakkal, a férfi-problémákkal foglalkozik. Az orvostudomány fejlődésével a hosszú évtizedek során egyre több, egyre kisebb betegcsoporttal foglalkozó szak alakult ki, és mára már teljesen természetes, hogy pl. a fogakkal a fogorvos, az izületi megbetegedéssel a reumatológus, a nőkkel pedig külön nőgyógyász foglalkozik. Jogos a kérdés, vajon van-e olyan ága az orvostudománynak, amely kifejezetten a férfiakkal, a férfi-problémákkal foglalkozik. Ez, a laikusok számára még aránylag ismeretlen tudományág az andrológia (férfigyógyászat). Pedig a férfigyógyászat nem új keletű. Magyarországon a negyvenes évek elején alakult ki, és a magyar andrológia mindig is ismert és elismert volt az európai és amerikai társszakmák körében. Hogy mégsem terjedt el a köztudatban, annak az az oka, hogy hazánkban az urológiai klinikák és kórházak működésébe volt az andrológia beillesztve, pedig - ahogyan a nők esetében is önálló nőgyógyász folalkozik a speciálisan női megbetegedésekkel - egyre nagyobb lett az igény külön 'férfi-gyógyászat' kialakulására. Az ilyen irányú, egyre nagyobb társadalmi és szakmai igények alapján 2004-ben az andrológia Magyarországon is önálló orvostudományi szakká lépett elő...

Férfi magazin hírek
Tanfolyamon is tanulhatják az udvarlást a kínai férfiak
Tanfolyamon is tanulhatják az udvarlást... Szerencsi Ágnes, az MTI tudósítója jelenti: Mintegy 190 ezer forintnyi összegért háromnapos elméleti és gyakorlati képzést magában foglaló udvarlói tanfolyamot kínál egy vállalkozó félénk és tapasztalatlan férfiaknak - adta hírül a sina.com hírportál. A nők meghódításának módjait a 43 éves Zsuan Csi egyedülálló kezdeményezésének köszönhetően...
A férfiak 43 éves korukra nőnek fel, a nők 11 évvel előbb
A férfiak 43 éves korukra nőnek fel, a... A férfiak 43 éves korukra érnek felnőtté, 11 évvel később, mint a nők egy brit...
A férfiak csak feleannyira tudnak a nők szeméből olvasni, mint a férfiakéból
A férfiak csak feleannyira tudnak a nők... A férfiak csak feleannyira képesek a nők tekintetéből érzelmeket kiolvasni, mint...
Férfi infertilitás (betegség)

Férfi infertilitás (betegség)

Infertiltásról vagy meddőségről akkor beszélünk, ha egy pár védekezés nélkül, normális nemi élet mellett nem képes gyermeknemzésre. Szigorú definíció szerint a teherbe esési képtelenséget sterilitásnak vagy meddőségnek nevezzük, még a magzat kihordására való képtelenséget infertilitásnak, de a fogalmak összemosódnak. Férfiak esetén ez a spermiumok számának, minőségének és mozgási képességének csökkenését jelenti. A férfi infertilitás mögött számos ok meghúzódhat, melyek némelyike reagál a természetes gyógymódokra, mások nem. Épp ezért előbb fontos, hogy szakember vizsgálja ki a pontos okot, mielőtt más megoldásokat keresünk. Tünetek: Mint a definícióban is megfogalmaztuk, egy év rendszeres nemi életet követően sem képes a pár (női tagja) teherbe esni. Az ondó vizsgálatakor alacsony spermium szám, csökkent motilitás (mozgékonyság) illetve normálistól eltérő morfológiájú spermiumok jelenléte az esetek 40%-áért felelős...

Férfi kozmetikumok

Férfi kozmetikumok

A clarinsklub a márkát kedvelők részére lett létrehozva. A Glamourbeauty oldalon megtalálhatja a clarins testápolás, arcápolás, borotválkozási termékek teljes kínálatát. Az oldalon rengeteg plusz információhoz juthat az összetevőkről, felhasználás módjáról a márkáról. Ezen felül ha regisztrál akár 25 % kedvezménnyel is vásárolhat. Megismerkedhet a arcápolás rejtelmeivel női és férfi oldalról is. Oldalunkon megtalálható az összes clarins termék Várjuk kedves látogatóinkat arcápolás, testápolás, make up, férfi testápolás, napozó termékeinkkel.

Férfi szőrtelenítés - Semmiszőr

Férfi szőrtelenítés - Semmiszőr

Mért válassza egy férfi az IPL villanófényes szőrtelenítést Mert gyors kezeléssel fájdalommentesen könnyedén megszabadulhat szőrtől Csökkenti a szőrtüsző gyulladás előfordulását Sokan állítják hogy szexuális életüket feldobta a férfi szőrtelenítés A bőrkép javulása, magasabb komfortérzet a szőrtelenített testrészen Gyors kezeléssel, fájdalommentesen, könnyedén megszabadulhat szőrétől (gondoljunk csak arra milyen körülményes lenne saját hátunkat leborotválni).

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Easydent Budapest Európa egyik legjobb fogászati szolgáltatójaként az összes fog-és szájápolási szakterületet felölelő, speciális kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére. A fehér, ragyogó, ép fogak nem csupán vonzó külsőt kölcsönöznek, de az egészség szimbólumai is. Korszerű, orvosi segítséggel történő fogfehérítéssel megoldható az elszíneződések eltávolítása a fog és az íny károsítása nélkül.

Hererák ellen

Hererák ellen

A hererák ritkán fordul elő a férfiak esetében és leginkább a fiatal 20-25 éves korosztályt érinti. A hererák jelei könnyen észrevehetőek a herék rendszeres áttapogatásával. A hererák tünetei közé tartozik a kisebb csomó, ami a herékben alakul ki és ennek tapintása akár teljesen fájdalom mentes is lehet, de a herék megnagyobbodása és a kényelmetlen húzódó érzés is jelezheti a hererák kialakulását!

Igényes férfi

Igényes férfi

Férfi egészséggel, életmóddal kapcsolatos cikkek, hasznos információk, férfi szépségápolással, borotválkozással kapcsolatos kérdések. Mit mivel és hogyan érdemes használni ahhoz, hogy jobban érezze magát egy férfi a bőrében? Hogyan ismerhető fel egy-egy betegség, milyen kezelési módszerek vannak és hogyan előzhető meg a baj? Férfi meddőség, merevedési zavar, férfi hajhullás. Mikor forduljon egy férfi urológushoz, andrológushoz, bőrgyógyászhoz vagy éppen szexológushoz?

Hirdetés
Körömgomba lézeres kezelése

Körömgomba lézeres kezelése

Megbízható, lézeres esztétikai kezelések a LaserDerm jóvoltából. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a beavatkozásokat a pácienseken. Időpont egyeztetés után kerül sor a vizsgálatokra és kezelésekre, a beavatkozás exkluzív környezetben, családbarát klínikán történik Mosonmagyaróváron jól megközelíthető helyen. Lézeres szőrtelenítés, hegkezelések, bőrfiatalítás, bőrelváltozások korrigálása és egyéb szolgáltatásokat kínálnak a páciensek számára. Telefonos egyeztetés után várjuk szeretettel.

Mentsük meg a férfiakat

Mentsük meg a férfiakat

A Mentsük meg a férfiakat! mozgalom története: Ennek a weboldalnak és a mozgalomnak az ötlete 2007. április 11-én este fogalmazódott meg a fejemben az aznapi Nők Lapja egyik újságcikke alapján. Megdöbbentett az az egyre romló tendencia, amivel sajnos naponta szembesülök én magam is a rokonaim és ismerőseim körében. Ma Magyarországon 5 férfiból mindössze 3 éli túl a 65. életévét! A középkorú nők idő előtti halálozása is háromszor magasabb hazánkban, mint az európai átlag (forrás: Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet). Az tény, hogy például Finnországban a nők képesek voltak olyan társadalmi változásokat elindítani egy hasonló tragikus helyzetben, amelyekkel sikerült megállítaniuk ezt a tendenciát. Úgy gondolom, hogy mi, magyarok sem törődhetünk bele passzívan ezekbe a szörnyű statisztikai adatokba. Felelősségünk magunk, társunk, szüleink és gyermekeink iránt ezen a téren is óriási. A mozgalom ötletének megszületésében személyes indíttatásom is van: Édesapám 30 évig küzdött a depresszióval és van egy 15 éves Fiam...

Műfogsorrögzítés mini implantátummal

Műfogsorrögzítés mini implantátummal

Férfiak számára is fontos a jó és magabiztos megjelenés. Mini implantátumos műfogsorrögzítés fogsorának stabilitást, Önnek pedig önbizalmat ad az üzleti- és magánéletében egyaránt. Műfogsort viselők számára kiváló megoldás a fogsoruk mini implantátummal való rögzítése, ezáltal a műfogsoruk többé nem billeg, nem mozog.

Prosztata problémák - kérdések

Prosztata problémák - kérdések

Mire jó a Gentos? Az éveik teltével számos férfi mesél prosztata problémákról. Erről a szervről azt kell tudni, hogy a férfi nemi hormonok hatása következtében permanensen nagyobbodik. Sok esetben pedig panaszokat is produkál. Ez az enyhébb prosztata megnagyobbodás esetétől a különféle gyulladásos betegségig számtalan nyavalyát magában foglal. Abban az esetben, ha Önnek is ilyen gondja van, akkor alkalmazza a Gentost! A Gentos gyógyhatású tabletta természetes hatóanyagának hála segít a prosztata problémák kezelésében. Ha érdeklik a termék leírásai, akkor kattintson a Gentos oldalára. Ott a tabletta mellett számos más prosztatával kapcsolatos írást is átolvashat.

Prosztataszűrés

Prosztataszűrés

A prosztatarák a férfiak második leggyakrabban diagnosztizált daganatos megbetegedése az 50. életév felett. Lassan növő, alattomos, hosszú ideig panaszt még nem okozó betegségről van szó, mely a 60-70 éves férfiak mintegy 40 %- ában már jelen van. A lassú növekedés időt hagy a korai, még panaszt nem okozó daganat felismerésére, s ebben a stádiumban teljes gyógyulás, hosszú túlélés biztosítható a mai kezelési módokkal. Kinek kell eljönnie a vizsgálatra? Tulajdonképpen minden 45-50 év feletti férfinak évente egy alkalommal részt kellene vennie prosztataszűrésen, mert nem lehet biztos benne, hogy nem hordoz-e magában kezdeti stádiumban lévő, panaszt még nem okozó prosztatadaganatot. A teljes gyógyulást kizárólag a korai felismerés biztosíthatja...

Stressz kezelés tréning

Stressz kezelés tréning

Szeretné tudni, hogyan veheti fel a harcot sikerrel a stressz ellen? Megszabadulna végre a mindennapos idegeskedés zavaró tüneteitől? Horváth Emil stresszor mentor vagyok, és a stresszoldás a specialitásom: tréningek széles skáláját kínálom ügyfeleim számára. Csoportos sztresszoldó foglalkozásaim, villámtréningeim és autogén tréningeim szinte mindig meghozzák a kívánt hatást, és egyaránt igénybe vehetőek cégek és magánszemélyek számára is. Nézze meg referenciáimat, és ha sikerül elnyernem a tetszését, forduljon hozzám bizalommal!

Tuti menü